Nosaltres anem a enfocar el nostre treball en les relacions dels adolescents amb els seus pares, perquè creiem que és un tema molt interessant i que ens afecta directament.
RSS

25 de maig del 2010

REDACCIÓ Daniela Hurtado

ÉS LA REVOLUCÍO UN PROCÉS LEGÍTIM PER DESFER-SE D’UN TIRÀ?

En primer lloc veurem la definició de tirà, segons Francesc Ferrer Pastor:
“Un tirà és un individu que abusa de la seua força o superioritat”
Després veurem la definició de Revolució, segons Francesc:
“Revolució: és l’alçament encaminat a aconseguir un canvi fonamental en les institucions polítiques d’un estat”
En la meua opinió la revolució és l’últim procés que s’hauria d’utilitzar per desfer-se d’un tirà, ja que aquesta afecta a moltes persones més, és clar, que el tirà també afecta a la població però crec que la revolució afectaria d’una altra forma.
Supose que després de la Revolució es podria avançar per tal de millorar la calitat de vida, però el moment d’aquesta seria negatiu per a les persones que volen un present i no un futur, encara que aquest pensament és prou egoista, jo pensava en un altre moviment.
El moviment que proposaria, afectaria a l’estranger, com que democràticament no es podria aconseguir res amb el tirà, acudiria a altres institucions internacionals per a que ajudessin pacíficament.
Entenc que açò en l’actualitat seria complicat i possible, però abans, no existien aquestes institucions, era prou difícil per no dir impossible.
En l’anterior cas crec que l’única solució seria la REVOLUCIÓ, sí és un moviment que duria a una massacra però seria l’únic camí possible per la lluita de la DEMOCRÀCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada