Nosaltres anem a enfocar el nostre treball en les relacions dels adolescents amb els seus pares, perquè creiem que és un tema molt interessant i que ens afecta directament.
RSS

20 de novembre del 2009

Opinió dels components del grup


Les relacions entre els adolescents i la família, són complexes.

Per una banda, els adolescents som conscients, que la família és un referent per a nosaltres i el marc on es desenvolupa el nostre dia a dia.

Però, és el moment en el que reclamem que ens han de reconèixer la responsabilitat que ja anem tenint.

A més, és molt important parlar del valor de la confiança. Açò, porta a que els contem coses que ens passen i que ells també en conten coses que els passen a ells.

Malgrat que, algunes de les coses que ens ocorrerien a nosaltres, no els ho contem, siga pels motius que siga, i de vegades preferim que els nostres amics sàpiguen tot el que ens passa.

A conseqüència de que de vegades els pares es passen un poc entrant en la nostra intimitat, sovint no deixem que miren les nostres coses privades, com pugen ser, el mòbil , el correu electrònic, l’ordenador...

A pesar de que nosaltres tenim una bona relació, també hi ha que dir, que hi han famílies que ni es parlen entre pares i fills. Això deu de ser molt dolorós per a ells, ja que una família és per a tota la vida, i no et dones conte de el que tens fins a que ho perds.

Arribat a aquest punt, hem aplegat a la conclusió de que les nostres relacions pares adolescent, no són ni males ni bones, sols que dugem una relació normal, en la que passen coses que ocorrerien en totes les famílies normals.

1 comentari: