Nosaltres anem a enfocar el nostre treball en les relacions dels adolescents amb els seus pares, perquè creiem que és un tema molt interessant i que ens afecta directament.
RSS

7 de novembre del 2009

CONTE

Fa molts anys, hi havia una vegada i mentira no és, un xiquet anomenat Mathias de 7 anys, que vivia en un poblet de Gènova.

Per raons de la vida, ell no podia veure bé. Es guanyava el pà de cada dia al carrer netejant cotxes i abans de dormir mirava el cel i demanava un dessig.

Altres xiquets començaren a treballar com ell i açò va reduïr els seus beneficis.

Un dia es va desplomar com un sac de creïlles en la pista. Per sort, no l'aplastaren i el van dur a l'hospital, on l'atengueren bé, tenia menjar i un llit calentet per a dormir.

Va conèixer a altres xiquets en el pavelló de xics amb "Habilitats Diferents". Alguns no tenien dits, altres no podien parlar, producte d'abandons, maltractes, anomalies, etc., i se'ls tenia allí fi
ns a conseguir-los ajuda o algú que els acollira.


Al arribar la nit, Mathias, com sempre, demanava el seu dessig. Però el temps va anar passant i la seua vidad va millorar així que va deixar de demanar-ho. FINS a que un dia, una família el va adoptar.

I eixe dia va ser el més trist de la seua vida i altra vegada, cada nit va tornar a demanar el seu dessig.

¿Adivines quin era el dessig de Mathias?

El seu dessig era que ell volia tenir una familia. Clar, en la història diu que una familia el va adoptar, però ell ja tenia una familia. Per a Mathias la seua familia eren eixos xiquets, que, com ell, tenien habilitats distintes, i per tant, es complementaven i es volien molt. I ell va sentir que el seu dessig ja s'havia acomplit. Eixa era la seua família, la que ell volia, la que ell havia elegit.

La familia no són només llaços de sang, ni les persones que la vida ens imposa. Familia són les persones que ens volen més de lo que les nostres accions o paraules poden arribar a dir. Són els que s'alegren dels nostres triomfs, els emocionen els nostres somnis, volen el millor per a nosaltres, es molesten quan fem alguna cosa que ens perjudica i s'entristeixen quan algú ens danya.

AQUESTA ÉS LA FAMILIA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada