Nosaltres anem a enfocar el nostre treball en les relacions dels adolescents amb els seus pares, perquè creiem que és un tema molt interessant i que ens afecta directament.
RSS

7 de novembre del 2009

Valors que ens ensenya la família



- Aristòtil, en la seua obra Política va argumentar que el nucli de qualsevol forma d’organització social és la família i que evolucionarà positivament si les seves es desenvolupen al llarg del temps harmònicament. Encara que cada vegada s’escolta parlar més de “crisi de la família”

- Des de la sociologia, s'assenyala com principal causa del fenomen el desenvolupament de l'economia capitalista i com que la qualificació que necessiten els joves és cada vegada major exigeix moltes hores de dedicació a l'estudi o a la realització de tasques relacionades amb ell, així com una formació complementària.

-Kant, el pensador més reconegut del Segle de les Llums, considera que moltes persones són menors d'edat tota la vida. Quines persones? Aquelles que no són capaces de pensar per dobles elles mateixes; aquelles que no són autònomes fent ús de la raó i deixen que els altres dictin el qual han de fer. En aquesta situació es veu reflectida la família com la culpable de les seues accions i de la manca de maduresa quan es veu també implicada la societat. Kant culpa a la mateixa persona i es basa en el principi al que ell anomena imperatiu categòric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada